İstanbulda Maraş Dondurması Nerede Yenir

İstanbulda Maraş Dondurması Nerede Yenir

İstanbul’da birçok farklı noktada Maraş dondurması bulabilirsiniz. İşte İstanbul’da Maraş dondurması yiyebileceğiniz bazı popüler yerler:

1.Baklavacı Güllüoğlu: Baklava konusunda ün kazanmış olan Güllüoğlu, aynı zamanda Maraş dondurması da sunmaktadır. Şubeleri İstanbul’un çeşitli semtlerinde bulunmaktadır.

2.Baylan Pastanesi: Baylan, İstanbul’un köklü pastanelerinden biridir ve Maraş dondurmasını da menüsünde bulundurur. Karaköy’deki ana şubelerinde veya diğer şubelerinde Maraş dondurmasını deneyebilirsiniz.

3.Özsüt: Özsüt, İstanbul genelinde birçok şubesi olan bir pastane zinciridir. İster dondurma kupu şeklinde, ister dondurmalı tatlılar veya waffle gibi farklı sunumlarla Maraş dondurmasını tadabilirsiniz.

4.Marasali Dondurma: İsminden de anlaşılacağı gibi Marasali Dondurma, İstanbul’da Maraş dondurması konusunda uzmanlaşmış bir markadır. Anadolu Yakası’nda Kadıköy ve Pendik gibi bölgelerde şubeleri bulunmaktadır.

5.Darüzziyafe: Darüzziyafe, Sultanahmet’te tarihi bir mekanda hizmet veren bir restoran ve kafe olarak bilinir. Burada geleneksel Türk mutfağından lezzetlerin yanı sıra Maraş dondurması da tadabilirsiniz.

Bu sadece birkaç örnek olup, İstanbul’da birçok farklı kafe, pastane ve dondurmacıda Maraş dondurmasını bulabilirsiniz. Bu mekanlardan birini tercih ederek Maraş dondurmasının lezzetini deneyimleyebilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Whatsapp Telefon